Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinsill

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Verkar gott, skall testa detta recept till jul.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt sillfiléerna rinna av och skär dem i bitar. Koka samman ättiksprit, socker och vatten i en kastrull. Tillsätt koriander, ingefära, rosépeppar och skal och saft av apelsinen. Låt lagen kallna i vattenbad.
  2. Varva purjolök och sill i en glasburk. Häll på lagen och sätt på locket. Låt sillen stå ett dygn i kylskåp och dra till sig smakerna. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.