Görs med fördel på kallt ris. Kanske blev det lite över igår? Lite av ett man-tager-vad-man-haver recept. Byt ut och blanda lite som du vill.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Testade denna idag .. "tager-vad-man-haver" .. jovars, det är ju trots allt den 24:e ;P min varient blev: - purjo - vitlök - fetaost - sambal + en gul paprika + vanlig gullök massa vispgrädde istället för matlagningsgrädde. Riktigt riktigt riktigt gott var det i alla fall!!! Kommer nog bli lite då och då med olika variationer =)
Tack för ett bra recept på vad göra med överblivet ris! Jag hade rester av stekt lövbiff som fick ersätta bacon. Det här är sparat och kommer göras fler gånger - säkerligen med variation!