Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En lite annorlunda smak på spättan med bacon som tillsats.

Ingredienser

Instruktioner

Rensa, filéa och skölj fisken eller ta rödspättefilé som är färdig att använda. Lägg hälften av baconskivorna i botten på en ugnssäker form. Lägg löken och ett smulat lagerblad ovanpå. Lägg ner fiskfiléerna, strö på salt och peppar och droppa citronsaft över. Täck fisken med resten av baconskivorna. Sikta ströbröd över och klicka på fettet. Stek i ugnen vid 225 grader ca 20 minuter. Garnera med mandel och persilja. Servera med potatis (mos eller bara kokt) eller kokt ris. Grillade tomater är gott att äta till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.