Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Balsamicogravad laxtoast

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Finfin förrätt med egengravad lax, fetaost, oliver, mâchesallad m.m

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva laxen tunt och lägg den på ett fat. Strö över lite salt och socker. Ringla över balsamvinäger. Låt stå i 5 minuter.
  2. Rosta brödet och lägg på sallat och fetaost. Ringla över olivolja. Toppa med laxen. Lägg oliver runt om.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.