Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banansockerkaka

 
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En mycket god banansockerkaka som vår släkt bakat i flera generationer, mycket saftig och god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker poröst (fluffigt). Mosa bananerna till en lös smet på t. ex. en tallrik. Rör sedan ner de mosade bananerna, grädden, och smöret i äggen.
  2. Blanda alla torra ingredienser, och rör ner i smeten. Häll smeten i en smord och bröad form. Grädda i mitten av ugnen i 175 grader i 40 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.