Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Basilikakotletter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En jättegod festmåltid !!!!!

Ingredienser

Instruktioner

Bryn kotletterna i matfett i en stekpanna 3 minuter per sida. Krydda med salt och peppar och ta upp dem ur pannan. Hacka vitlöken. Fräs den i matfett. Tillsätt vatten, fond, crème fraiche och hälften av basilikan. Koka upp såsen, lägg i kotletterna och låt dem sjuda i 5 minuter. Strö över ost och tomattärningar och garnera med resten av basilikan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.