Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Beandillas

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Quesadillas görs vanligtvis med ost, men här får man krämighet från goda bönor istället. Testa, det är ett måste för det är supergott! Och nyttigare! Laktosfri, äggfri och glutenfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll av spadet från de vita bönorna och skölj dem. Mixa ihop med olivolja, chipotlepasta och rivna vitlöksklyftor. Använd en stavmixer, det blir enklast.
  2. Häll av spadet från de svarta bönorna och skölj dem. Blanda ner i bönkrämen tillsammans med övriga ingredienser.
  3. Fördela på två av tortillabröden. Lägg på de andra. Stek dina beandillas gyllene i olivolja. Dela i kvartar och servera med avokado och limeklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.