Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bearnaisefisk

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Så enkelt och gott!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smöra en ugnsäker form och lägg den djupfrysta fisken i. Salta och peppra. Sätt in i ugnen i 200 graders ugnsvärme i ca 20 minuter. Blanda under tiden såspulvret med crème fraiche. Häll såsen över fisken och täck formen med riven ost. Höj temperaturen till 250 grader och sätt in i ugnen igen tills osten fått fin färg och såsen börjat koka.
  2. Servera med potatismos eller kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.