Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Björnakaka

 
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg och socker fluffigt. Tillsätt ljummen mjölk. Blanda samman mjöl bakpulver och kanel. Vispa i mjölblandningen med socker och ägg blandningen. Häll smeten i en sockerkaksform och grädda i 200 grader ca 30 min. Gör fyllningen. Ta en äggula och rör i florsocker till en lagom kräm. Smaka av med vaniljsocker. Låt kakan kallna och dela den på mitten. Bred krämen emellan. Vill du ha mer kräm så gör på två äggulor istället för en.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.