Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbär- och marängparfait

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Enkel och fräsch!

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägget och sockret vitt och pösigt, Tina blåbären, purea dem och tillsätt dem i äggskummet. Vänd försiktigt samman de båda skummen. Krossa marängerna lätt, tillsätt. Häll blandningen i en form med färskfolie, täck över med färskfolie. Frys till nästa dag. Ta parfaiten ur frysen ca 15 minuter innan den skall serveras. Strö blåbär över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.