Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brödmuffins

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Matiga muffins bakar du på en blandning av vanligt vetemjöl och fullkornsmjölet Ljust och milt fullkorn av vete. Godast är de ljumma till förrätt, soppa eller sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Rör samman samtliga ingredienser.
  3. Det här kan man göra i förväg. Smeten kan sedan ligga i kylen, gärna i spritspåse, under natten.
  4. Klicka eller spritsa ut smeten i muffinsformar. Strö över lite flingsalt.
  5. Grädda i mitten av ugnen 15- 18 minuter.
  6. Servera muffinsen ljumma som de är eller tillsammans med t ex Bregott med havssalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.