Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Caesarkryddad äggpasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pasta. Skala och skiva vitlök och fräs i smör i en kastrull. Rör i senap och grädde och koka ihop några minuter.
  2. Låt sardellerna rinna av, hacka dem och rör ner i såsen. Skala och dela ägg i bitar. Häll såsen över pastan och strö över ägg och ost.
  3. Servera med sallad, gärna romansallad. Tips: Ansjovisfiléer går också bra istället för sardeller.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.