Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cheesecakeglass

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Här blir det många skålar, men lite disk kan glassen vara värd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop färskost, äggulor och socker till en slät smet. Tillsätt salt och vaniljsocker.
  2. Vispa upp grädden och äggvitan i två olika bunkar. Vänd ner grädden och äggvitan försiktigt i ostsmeten. Varva smeten med kexsmulorna i en ny bunke eller skål och ställ i frysen minst 5-6 timmar.
  3. Koka upp socker och vatten. Låt svalna, tillsätt limeskal och -saft och lägg i bären. Låt dra 5-10 minuter.
  4. Portionera ut glassen och servera med bären.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.