Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chimichangas

 
  • Serverar: 12-14 portioner
Skriv ut

En kryddstark liten trevlig kvällsrätt som kommer från Mexiko. Servera de små paketen varma med guacamole (avokadoröra).

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala lökarna och kärna ur chilipepparn och paprikan. Hacka grönsakerna fint och fräs dem lätt i olja några minuter utan att de tar färg. Tärna potatisen och blanda i den.
  2. Hetta upp en torr stekpanna och värm tortillan så att den blir mjuk. Lägg en sked av grönsaksblandningen i mitten. Klicka på lite crème fraîche och riven ost. Vik ihop som ett litet paket och fäst eventuellt med en tandpetare. Ställ tortillasen kallt i kylen en stund.
  3. Hetta sedan upp olja i en vid gryta eller stekpanna. Fritera tortillasen tills de är guldbruna, cirka fem minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.