Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladbräck

(1 kommentar)  
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Supergott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryt chokladen i bitar, lägg dem i en djup tallrik och ställ den över en kastrull med sjudande vatten tills chokladen smält. Eller smält i mikron på högsta effekt 1-2 minuter.
  2. Blanda ner mandel, russin eller müsli i chokladen. Bred ut den till 2 längder (ca 30 x 5 cm). Låt chokladen stelna och skär den sedan i ca 3 cm breda bitar.
  3. Förvara i tät burk med papper mellan lagren.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Peppa 21 juni 2012

    Detta recept är så bra om man snabbt behöver ha något till kaffet. Ibland byter jag ut mandel/russin/müsli mot bara vårgårdaris istället.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.