Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladcigarrer

 
  • Serverar: 70 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

icke att rökas, endast att stoppa i munnen..

Ingredienser

Instruktioner

Tillagning av recept Sätt ugnen på 200 grader. Vispa fett och socker några minuter. Tillsätt nötter, mjöl och mjölk. Rör till en deg. Kavla ut degen i 8 cm breda längder. Lägg bredvid varandra och skär alla på en gång i 5 cm bitar. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i 10 minuter. Rulla kakorna till cigarrer medan de är varma. Låt svalna. Smält under tiden choklad i vattenbad eller mikro. Doppa ena änden av kakorna i smält choklad. Låt stelna. Kakorna kan också fyllas med vaniljkräm och grädde. Rulla dem då inte så tätt. Gör egen eller vispa vaniljvisp eller använd påsvisp. Blanda med vispad grädde, hälften hälften. Fyll dem innan du doppar dem i choklad. Fyll vaniljkräm i en spritspåse med lång tyll och fyll så lång ner du kan. Spritsa kräm så långt ner du kan

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.