Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokolatte

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

En riktig godsak värd att sippa länge på! Choklad och kaffe är två smaker som verkligen passar ihop.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryt chokladen i mindre bitar och lägg i botten på ett glas. Värm mjölken försiktigt i en kastrull till kokpunkten (ca 65°) och vispa till ett mjukt skum. Häll kaffet över chokladen och rör om. Häll på mjölken och skeda på skummet.
  2. TIPS! Strö över lite hackad choklad eller sikta över kakao och råsocker.
  3. Byt ut den mörka chokladen mot vit choklad för att få en sötare dryck.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.