Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cornflakesrosor

 
  • Serverar: 15-20 portioner
Skriv ut

Cornflakesrosorna ska blandas snabbt för att behålla sin frasighet och serveras direkt från kylen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält kokosfettet.
  2. Blanda socker och kakao och rör snabbt ner blandningen i det smälta fettet.
  3. Rör hastigt ner cornflakes.
  4. Klicka ut smeten med hjälp av två teskedar på smörpappersklädd skärbräda eller använd små pappersformar.
  5. Ställ kakorna i kylen ca 30 minuter innan de lossas från pappret.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.