Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cutlets

 
  • Serverar: 5-7 portioner
Skriv ut

Jättegoda "köttbullar" från Sri Lanka. Kan ätas som del av en måltid tillsammans med ris och curry rätter eller som tilltugg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek köttfärsen, krydda med salt och peppar efter smak. Tänk på att du kommer att tillsätta färsk chillie senare!
  2. Blanda den stekta köttfärsen med den råa hackade löken och chilin. Blanda med den pressade potatisen till en fast smet.
  3. Rulla stora (ca 3 cm i diameter) bollar.
  4. Doppa i uppvispat ägg och rulla i ströbröd. Fritera bollarna i olja i en kastrull eller fritös.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.