Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Daimglass

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 3 timmar 10 minuter
Skriv ut

Super enkelt, super gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa vaniljvispen poröst med elvispen.
  2. Knäck daimen med händerna medans den fortfarande ligger i paketet.
  3. Häll i daimen i vaniljvispen och rör om.
  4. Häll i blandningen i en sockerkaksform (gärna med hål i mitten).
  5. Sätt in i frysen.
  6. Bör göras ca 3 timmar före servering. Tinar snabbt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.