Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Easy baked ham

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vill du prova på en annorlunda kasslerrätt, testa då den här...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200º.
  2. Skär bort fett och ben på kasslern. Skiva den och lägg på ett ugnsfast fat.
  3. Blanda farinet och senapspulvret. Strö blandningen över kasslern.
  4. Slå över sherryn och sätt på ett lock eller lägg över folie.
  5. Baka i ugnen ca 25 minuter. Ta bort locket /folien på slutet för att ytan ska bli lite brynt.
  6. Servera gärna med en bönsallad och cajunris eller potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.