Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enköpingstorsk

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Servera med pressad potatis och rivna morötter gott och nyttigt

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader koka broccolin till hälften och fördela den i en ugnssäker form. Skär torsken i skivor, 1-2 cm tjocka. Salta fisken och lägg den på broccolinbädden. Blanda mjölken, mjöl, majonnäs, senap och pepparot, rör/vispa till en jämn "sås" tillsätt dill och fördela såsen över fisken.Låt stå i ugnen ca 25 minuter

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.