Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Espressokaka

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En mustig kaka. Kan gärna få vara lite kladdig i mitten. En klick vispgrädde passar bra till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör och socker poröst. Tillsätt äggen och rör ihop.
  2. Blanda de torra ingredienserna och blanda i. Tillsätt till sist mjölken och rör smeten slät.
  3. Bred ut smeten jämnt i en smord och bröad rund form, ca 23 cm i diameter.
  4. Grädda kakan i 175º ca 45 minuter.
  5. Hacka chokladen i mindre bitar och lägg ovanpå kakan medan den fortfarande är varm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.