Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Espressorutor

 
  • Serverar: 18 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Hittade ett gammalt recept som jag tänkte dela med mig av....

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader, smörj och mjöla en liten långpanna, ca 20 x 30 cm.
  2. Rör rumsvarmt smör och socker vitt och poröst, rör varsamt ner äggen ett i taget.
  3. Sikta ner mjölet och bakpulvret samtidigt som du tillsätter mjölken. Rör varsamt smeten slät, rör ner de grovhackade bönorna i smeten.
  4. Bre ut smeten jämnt i formen och grädda kakan i nedre delen av ugnen i 20-25 minuter.
  5. Smält smöret till glasyren, sikta ner de torra ingredienserna och tillsätt mjölken. Rör om till en slät glasyr. Bred över den kalla kakan, skär upp i rutor och garnera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.