Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Espressorutor med björnbär

 
  • Serverar: 20-30 portioner
Skriv ut

Sockerkaksbotten smaksatt med espressopulver och björnbär, samt med mintchokladglasyr.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 175 grader.
  2. Smörj en långpanna, 30x40 cm, strö på ströbröd. Vispa ägg och socker pösigt. Rör i margarin och vatten. Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten. Rör ut espressopulvret i det heta vattnet. Tillsätt det i äggsmeten. Blanda björnbären med lite mjöl och vänd ner dem i smeten.
  3. Grädda kakan i 25-40 minuter längst ned i ugnen. Låt svalna.
  4. Gör glasyren: Smält After Eight rutorna och bred över kakan då den svalnat. Garnera efter önskemål.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.