Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Eton Mess

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En riktig sommardessert

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman hälften av hallonen med florsockret, hälften av det söta vinet och hälften av balsaminvinägern i mixern. Sila såsen och skopa den i fyra glas eller dessertskålar.
  2. Rensa och skär sedan ner hälften av jordgubbarna i tärningar. Ställ åt sidan. Skär ner resten på längden och lägg ner i skålarna. Häll en tesked balsamvinäger över varje skål. Blanda samman de tärnade bären, de krossade marängerna och resten av det söta vinet.
  3. Vispa grädden. Skopa den över fruktlagren och tillsätt de resterande hallonen. Servera svalt inom en timme.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.