Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filépanna

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott..

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filen i knubbiga bitar.. bryn i en stekpanna krydda med salt o peppar. Tag upp köttet o torka ur pannan fräs matfett curry,hackad lök blanda ned paprika zucchini tomater o purjo skuren i mindre bitar. Fräs under omrörning och slå på buljongen låt allt puttra tills grönsakerna är nätt och jämnt mjuka. rör ner chutney, soya och creme fraishe Lägg tillbaka köttet i pannan och låt bli varmt Smaka av Garnera med persilja o bananer
  2. Servera med ris och grönsallad extra chutney och jordnötter om man vill

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.