Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filéspett

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott, snabbt och lätt. Går att förbereda dagen innan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Träspett - lägg dem i blöt.
  2. Skär köttet i lika stora delar och lägg dom i sina marinader. Eller tag det kött som man har. Gör gärna det dagen innan eller några timmar innan det ska grilla.
  3. Dela grönsakerna och baconen i lika delar tag gärna mera grönsaker eller blanda efter eget behag.Trä dem på spetten.
  4. Använd inte runda alu.spett då det är svårt att grilla dem på bägge sidor då det kasar.
  5. Varva grönsaker och kött på spetten. Pensla gärna hela spetten under tiden du grillar. Servera med färsk potatis, hasselbacks, klyftpotatis eller potatissallad och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.