Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk i ugn minestrone

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Tillsätt kokta, vita bönor i grytan så bli den ännu matigare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150º. . Skala och skär morötterna, selleri och lök i tärningar. Finhacka vitlöken. Fräs grönsakerna i olivolja, tillsätt vatten och grönsaksbuljong.
  2. Skölj, tärna och lägg i tomaterna i grytan, och koka sakta i ca 10 minuter. Lägg i pastan och koka i 11 minuter. Smaksätt med salt, peppar och lite citronsaft.
  3. Lägg hokifilèerna i en ugnssäker form med höga kanter. Krydda med salt och peppar. Sätt formen mitt i ugnen i ca 15 minuter.
  4. Ta ut formen ur ugnen och häll minestronesoppan över fisken och strö över basilikan.
  5. Servera fisken med riven parmesanost och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.