Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Enkelt att göra och ofta billigt då picnicbog brukar finnas till riktigt bra pris emellanåt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i bitar och bryn det. Salta, peppra och tillsätt buljongen. Låt koka ca 20 minuter.
  2. Hacka löken och skär paprikan i bitar och bryn alltihop. Tillsätt detta samt resterande ingredienser i grytan och koka ytterligare ca 10 minuter.
  3. Servera med potatis, pasta eller ris och en sallad.

Kommentarer (1)

  • stinahelene 10 februari 2010

    Gott! Hade inte Creme Fraiche så det räckte, men matlagningsgrädde funkade också. Kommer absolut att göra detta igen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.