Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläderbål

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Gott och läskande att bjuda på...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda saft och vin, kyl. Häll i mineralvatten och lägg i citron, is och gröna blad strax före servering.
  2. Frys in bär, små ätbara blommor eller gröna blad i istärningarna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Heisjo 30 augusti 2009

    Sommardrink som är lagom söt. rekommenderas varmt

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.