Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläderlikör

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 2 veckor
Skriv ut

Det här har jag inte provat själv.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg smaksättarna i en flaska och häll på brännvinet. Fyll på med 1-2 dl socker beroende på smak och spritmängd. Man kan också använda råsocker eller 1 dl honung om man vill ha en simmigare likör.
  2. Låt flaskan stå i rumstemperatur ca 14 dagar, men helst ännu längre. Skaka flaskan varje dag.
  3. Smaka av och filtrera eller sila bort örterna. Sötman och styrkan går att justera efter hand.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.