Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Riktigt smaskiga snittar. Bra som förrätt eller buffé/ mingelmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda getost, färskost och honung till en röra. Fördela på brödskivorna och skär i trianglar. Rosta på 200 grader i 5-10 min eller till de fått färg. De är godast nygräddade men går att förbereda och förvara i kylen till att de ska gräddas.
  2. En variant är att man ringlar honung över snittarna efter att de har gräddats, och sedan strössla valnötter över. Vill man ha en annan form på snittarna kan man t.ex. ta ett glas och stansa formbröden med.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.