Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glöggsill

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En mycket god inläggning som jag kan rekommendera. Det är Leif Mannerström som är upphovsman till sillen. Förberedelsetid: 15 min. Färdigt på: 1 dag 15 min.

Ingredienser

Instruktioner

1. Koka upp vatten, ättika, socker, nejlika, lagerblad och kryddpeppar. 2. Låt svalna och smaka av med glögg. 3. Läggsillfiléernan och den skivade löken. Lår stå i 24 tim. 4. Skär upp sillen fint, slå lagen över och servera.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bjboman 19 januari 2012

    Gjorde denna sill till jul, men fy så otäck vi tyckte den var. Tråkigt när man bjudit gäster till bords! Den gör vi INTE igen. - betyg från oss, tyvärr.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.