Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En både snygg och god förrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela avokadorna, kärna ur och skala dem. Mosa avocadoköttet. Vispa fraichen så den blir fast och blanda med avokadon. Tillsätt citronsaft, hackad gräslök, salt och peppar.
  2. Lägg ut laxskivorna lite omlott på varandra på plastfolie. Bred på röran och rulla ihop som en rulltårta med hjälp av folien. Låt ligga kallt minst 3 timmar.
  3. Lägg en bädd av sallad på varje tallrik och skär skivor eller snedskurna bitar av rullen och lägg ovanpå. Garnera med kräftstjärtarna och gräslök.

Kommentarer (2)

  • cathil 25 mars 2009

    Mumma! Fick testa olika sorter av Mellanbellans recept igår. WOW!!! Detta är ett måste i min kokbok...! TOPPBETYG!!!!

  • christincarlsson 16 juni 2011

    Jätte gott. Blev förvånad då jag inte gillar avokado

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.