Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräddmunk

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Oemotståndliga

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop äggvita med socker och vaniljpulver.
  2. Koka upp vattnet och tillsätt sedan gelatinpulvret.
  3. Blanda sedan i detta i äggsmeten. Vispa på hög hastighet med elvisp tills smeten svalnar.
  4. Häll upp lite kakao eller oboy i och kokos i botten på en form (10x20 cm).
  5. Häll upp smeten i formen, strö över kakao och kokos på toppen, låt stelna i kylskåp.
  6. Skär sedan upp i lämpliga mumsbitar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.