Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grahamsbröd (bakmaskin)

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

När tiden som småbarnsförälder inte räcker till så älskar jag min bakmaskin..

Ingredienser

Instruktioner

Häll i allt i degskålen och starta maskinen på ett standardprogram.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • cillilutta 23 september 2010

    Detta bröd var verkligen jättegott! :) Perfekt konsistens också! Tack för receptet! //Cecilia

  • Nolebring 1 februari 2011

    Mycket bra recept! Helt perfekt... Och barnen gillar det också :) Jag har bytt ut sockret mot 1 tsk mörk brödsirap. Perfekt frukostbröd!

  • AnneliMikkis 15 december 2011

    menar du inte en hel påse med jäst?

  • Steros 2 januari 2012

    Ett mycket gott bröd. Bjöd vänner på brödet och fick kommentaren "Det var det godaste bröd jag har ätit någon gång!"

  • tango6 13 februari 2012

    När solrosfröna var slut hemma så hackade jag ner valnötter i stället, blev lika bra det. Mycket tacksamt recept.

  • henrikwett 4 januari 2014

    hur stort blir brödet? 750 - 1000 - 1500?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.