Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad ansjovis

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Gott att äta på fredagskvällen med ett gott rågbröd och en kall öl

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg filéerna i en smord form.
  2. Hacka äggen och lägg över filéerna.
  3. Vispa grädden så att den tjocknar lite, blanda i tomatpurén och dillen. Slå blandningen över filéerna och ställ in i ugnen ca 15-20 min i 200 grader

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.