Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillsås 1992

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Pensla, griljera och servera revbensspjäll med grillsåsen. Otroligt mustig och god sås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop alla ingredienserna till grillsåsen i en skål. Låt såsen stå och dra i rumstemperatur ett par timmar.
  2. Såsen kan stå övertäckt i kylen minst en vecka. Servera med en god potatissallad med creme fraiche.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.