Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Harlem pilaff

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tror receptet kom från en restaurant i New york

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs lök och vitlök i hälften av smöret och oljan i en kastrull.Häll ner riset och fräs några minuter under omrörning.
  2. Tillsätt tomatpuré och späd med buljong. Koka upp, lägg på lock och sjud riset i ca 45 minuter.
  3. Skiva svamp, aubergine/squash och dela fruktskivorna i mindre bitar. Strimla paprikan och fräs alla grönsakerna i resten av smöret och oljan. Tillsätt oregano, örtsalt och persilja och blanda ner grönsaksfräset i riset!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.