Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hasselbacksgratäng

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Mycket ost = mycket gott ;-)

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skär potatisen som Hasselbackare. Ställ dem i ugnsfast form och häll på grädden. Krydda och lägg på osten. In i ugn på 200 i ca 30 minuter. Kolla potatisen med en sticka, när den är mjuk är det klart.

Kommentarer (1)

  • Disen 23 oktober 2009

    Testade detta igår och då tyckte jag att det blev för mycket "gräddsmak" av det hela. Kanske hade jag för lite ost, det står ju inte i receptet hur mycket man ska ha. Idag hade jag detta i min lunchlåda tillsammans med kotlett och det var mycket, mycket godare. Låter kanske konstigt men så tyckte jag. Jag kommer absolut att göra detta igen för att ha med mig i min lilla "låda", för det var så gott dagen efter. Tack för receptet. Fyra stjärnor får du. Inte dåligt att man tycker att maten smakar bättre efter en dag. Ha ha. Kram Disen

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.