Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havre-tekakor

 
  • Serverar: 18-24 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Enkelt, snabbt, billigt och jättegott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll i havregrynen i en bunke. Värm mjölken till fingervarmt och häll den över grynen. Låt stå i 15 min.
  2. Smält under tiden smöret och låt svalna. blanda sedan ner smöret, jästen, salt och sirap samt mjölet.
  3. Låt jäsa i ca 20 min.
  4. Baka ut till runda tekakor med mjölade händer. Låt jäsa i 30 minuter. Grädda i mitten på 225grader i ca 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.