Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel smörgåstårta, som uppskattas av de flesta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg två halvor hönekaka, så de raka ändarna möter varandra, på ett fat. Så de bildar en rund botten.
  2. Sila tonfisken och blanda med majonnäs. Ska bli en jämn röra. Klipp i dill och salta. Bred röran över hönekakshalvorna. Lägg på två nya halvor hönekaka ovanpå. Bred resten av röran ovanpå dessa.
  3. Garnera tårtan som du vill!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.