Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Höstpytt

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Höstpytt

Ingredienser

Instruktioner

Stek svampen i smör i en het stekpanna i ett par minuter. Salta och peppra. Tillsätt pytt i panna och vitlök och låt steka i ytterligare 5-10 minuter. Ta bort stekpannan från värmen. Vänd ner ruccola, strö över kokos och servera med en klick yoghurt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • enAnnan 10 oktober 2008

    Enkelt och gott sätt att pigga upp helfabrikat på.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.