Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingefärsflarn

 
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Som de traditionella havreflarnen, men med en stingande smak av ingefära.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader Smält fettet i en större kastrull. Lyft från värmen och häll i havregrynen. Rör ner resterande ingredienser och blanda till en jämn smet. Lägg ca en tsk av smeten glest på en plåtar med pakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen tills kakorna fått en guldgul färg, ca 6-7 minuter. Låt svalna på pappret.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.