Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jägarbiffar

 
Skriv ut

En variant på köttbullar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg brödet i blöt i mjölkblandningen. Blanda färsen med kryddor, ägg, potatismjöl och brödet. Arbeta färsen smidig. Forma avlånga biffar och stek dem i matfettet. Efterstek med lite vin (vinbärssaft) i skyn. Pröva att biffarna är genomstekta.
  2. Till såsen: Fräs svampen i smör och pudra sedan på med vetemjölet, krydda med salt och peppar. Häll på vätskan. Låt såsen småsjuda en stund, smaka av och tillsätt sist crème fraiche. Häll såsen över biffarna och strö på persiljan.
  3. Servera med brynt färskpotatis och en grönsallad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.