Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaffekladdkaka

(5 kommentarer)  
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Nytt recept. Blev inte så kladdig, mer seg.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader (eller 180 om du har varmluftsugn). Smöra och bröa en form med löstagbar kant. Blanda ihop de torra ingredienserna. Blanda i äggen Värm upp fettet tillsammans med kaffet, blanda med resten av ingredienserna. Häll smeten i formen. Grädda ca 35 minuter (kanske något kortare) i mitten av ugnen.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Lena 18 februari 2009

    Hej jag har bakat denna idag. Den var helt kanon ja servera den med lätt vispad grädde. Denna kommer ja göra flera ggr. Mvh Lena

  • Tuppkaka 16 oktober 2009

    Verkar smarrigt Har inget flytande margarin dock :( Om man har vanligt smör istället för flytande margarin, vet ni hur många gram man ska ha då?

  • sussisus 16 oktober 2009

    Jag brukar ta 135 g smör, för det är ungefär 1½ dl smält/flytande.

  • monicadanell 26 oktober 2009

    Om jag bakar en kladdkaka brukar jag ha den i ugnen från 18 min till 25 brukar bli bra mvh monica

  • hannawilkman 26 oktober 2009

    den va mums :) rekommenderar!! men använd starkt kaffe om ni faktist vill ha kaffesmaken, ja kände nästan inge& kanske lite mindre socker skulle duga... provsmakarna sa dock att den e söt&god som sådan :) tacktack!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.