Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaffekrans

 
Skriv ut

En jättegod vetelängd med lite annorlunda smaker av kokos, mandel och apelsin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 225 grader
  2. Blanda mjölk och smält margarin och låt det bli fingervarmt innan du rör ut jästen. Arbeta därefter in ägg, socker, salt och vetemjöl till en smidig deg. Låt den jäsa i 20 minuter.
  3. Knåda degen på lätt mjölat underlag. Kavla ut till en avlång platta. Bred över margarin. Blanda ingredienserna till fyllningen och bred ut den på degen.
  4. Rulla ihop degen och forma till en krans. Lägg på en plåt med bakpapper och klipp snitt på ovansidan. Låt jäsa i 40 minuter. Pensla med uppvispat ägg och strö på lite kokos. Grädda kransen i 15-20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.