Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanelparfait

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 4 timmar 20 minuter
Skriv ut

Kanongod glass och lätt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa samman äggulorna och sockret. Eftersom sockret måste smälta så kör du massan i mikron med 20 sekunders intervaller på cirka 700 W. Vispa mellan varje intervall. När sockret smält vispar du blandningen riktigt kraftigt så att den blir pösig.
  2. Vispa sedan grädden lätt och blanda i den. Tillsätt kanel efter tycke och smak. Frys in i portionsformar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.