Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kesellabullar

 
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 42 minuter
Skriv ut

De är goda

Ingredienser

Instruktioner

Smula jästen i en bunke och häll över vatten. Rör så att jästen löser sig. Tillsätt kesella, salt och socker, anis, fänkål, vetekli, vetegroddar. Rör om vä,l tillsätt mjölet lite i taget. Arbeta ihop till en deg. Klicka ut i aluminiumformar. Jäs bullarna på plåt ca 30 minuter. Grädda i ugn 250 grader i ca 12 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.